Школска кухиња

Организација рада школске кухиње

У ђачкој кухињи се хране ученици млађих и старијих разреда као и запослени. У кухињи су обезбеђени ужина током редовне наставе као и ручак за ученике и запослене који остају у школи током целодневне наставе.


Јеловник за школску 2021/22 годину 
1. недеља
ПонедељакСендвич са чајном - (павлака, краставац, сок)
УторакГулаш са свињским месом - (салата, воће, сок)
СредаВиршле - (зденка сир, сок)
ЧетвртакКобасице и пире - (салата, сок)
ПетакМакароне са сиром, туњевином, саламом - (сок)
2. недеља
ПонедељакСендвич са саламом - (павлака, краставац, сок)
УторакПасуљ са кобасицом - (салата, воће, сок)
СредаПица - (јогурт)
ЧетвртакСирни намаз са саламом и куваним јајима - (воће, сок)
ПетакРибљи штапићи и помфрит - (сок)
3. недеља
ПонедељакСендвич са печеницом, павлаком и краставцем - (сок)
УторакГрашак са пилетином или млевеним месом - (воће, сок)
СредаГибаница са сиром или месом - (јогурт, воће)
ЧетвртакГулаш са пиреом - (салата, сок)
ПетакНамаз паштета, рибља паштета - (јогурт, воће)
4. недеља
ПонедељакХот-дог - (воће, сок)
УторакЂувеч и пилав - (салата, воће, сок)
СредаПалента, сир и пржена јаја - (сок)
ЧетвртакПица и јогурт - (воће, сок)
ПетакРибљи штапићи и помфрит - (сок)
ВОЋЕ -лубеница, грожђе, јабука, банана и мандарина
ПРИЛОГ - кечап, мајонез, сенф

ПРЕУЗМИТЕ ЈЕЛОВНИК У ПДФ ФОРМАТУ